Polish Auto Preturi

Pentru mai multe informatii va rugam sa apelati acum : 0729 336 306

Denumire Serviciu

Timp de lucru

Pret

SPALARE MANUALA CU SAMPON

Singura metoda eficienta de a spala masina fara a afecta vopseaua, cromul si restul materialelor si GARANTAT fara zgarieturi este spalarea manuala cu sampon auto si uscare cu prosop dedicat din microfibra.

Etapele acestei operatiuni sunt:

prespalare pentru indepartarea mizeriei grosiere

curatare jante si pasaje roti cu solutie dedicata

spalarea masinii cu detergent pentru prespalare

spalarea masinii cu sampon auto, manusa de blana si metoda celor doua galeti

aplicare ceara lichida pentru protectie

uscare cu prosop din microfibra si jet de aer

aplicare dressing pe anvelope

 

0,5-1 ore

momentan indisponibil


MINI DETAILING INTERIOR

Include curatarea tuturor elementelor din interior (mocheta,bord,scaune,usi,compartiment porbagaj)cu solutii dedicate si aplicare dressing pentru protectie

0,5-1 ore

momentan indisponibil

DETAILING MOTOR

Acest pachet va ofera curatarea minutioasa a motorului folosind solutii dedicate.Ulterior curatarii se aplica un strat de dressing pentru protectia plasticelor si a furtunelor.

0,5-1 ore

 

momentan indisponibil

 

PACHETUL PROTECTIE

Masina dvs are in permanenta nevoie de protectie impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator.Aceasta operatiune este obligatorie pentru ca vopseaua sa nu se deterioreze in timp.Ceara sau sealantul au effect hidrofob, momentan daca va uitati la masina dvs la spalare apa are tendinta sa se acumuleze sub forma de balta, facand dificila stergerea ei si implicit stergerea produce zgarieturi, efectul hidrofob al pachetului de protectie reduce cantitatea de apa de pe masina si implicit efortul la stergere astfel reducand de 10 ori riscul aparitiei zgarieturilor.Include spalarea, decontaminarea pentru indepartarea impuritatilor (bitum,rasina,particule metalice,etc) degresarea si aplicarea a doua straturi de protectie bazate pe sealant (polimer sintetic) sau ceara (produs pe baza de extract de carnauba).Acest tratament se reface la un interval de 3 sau 6 luni.

De asemenea vor fi tratate toate suprafetele masinii.(dressing pe cauciucuri, tratament hidrofob sticla, solutie pentru curatat cromul,etc)

3-4 ore

200 RON

RECONDITIONARE FARURI (POLISH FARURI)

Operatiunea de reconditionare a farurilor se impune atunci cand farurile devin opace, se ingalbenesc sau vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult.

1-2 ore


100-150 RON


PACHETUL DETAILING EXTERIOR PLATINUM

Corectarea defectelor cu ajutorul pastei abrazive.
Se va face o corectie in profunzime a tuturor defectelor vopselei, atat zgarieturi minore cat si profunde cu conditia ca grosimea lacului sa permita acest lucru.
Acest pachet contine:
Spalare
Decontaminare chimica a lacului
Indepartarea bitumului de pe masina
Curatarea jantelor cu solutie dedicate
Decontaminarea cu argila pentru curatarea lacului
Minim 3 pasi de corectie a defectelor de pe vopseaua masinii
Ceara naturala cu extract de carnauba pentru protejarea vopselei
Dressing pentru palstice si cauciucuri

10-20 ore

600-1000 RON

PACHETUL JANTE

Include demontarea/montarea jantelor, spalare, decontaminare, degresare plus un strat de protectie sealant/ceara.
Contraaripile sunt curatate si se aplica dressing.

2-4 ore

100-150 RON

DETAILING INTERIOR

Include curatarea tuturor elementelor din interior (plafon,mocheta,bord,scaune,usi,compartiment porbagaj)cu solutii dedicate si aspirator cu injectie/extractie. Se va insista pe curatarea in profunzime a materialelor textile (10 prespalari) precum si pe tratarea cu substante dedicate a tuturor suprafetelor. Uscarea se va face cu ajutorul aerotermelor.
Pentru interioarelor din piele, dupa etapa de curatare se face si un tratament de hidratare a pielii, vital pentru rezistenta si aspectul in timp.

10-15 ore

200-350 RON

Tratament piele Leatherique

Daca doriti doar curatarea si hidratarea scaunelor din piele din masina, tratamentul se realizeaza cu produsele dedicate Leatherique,

 

12 ore

100-200 RON

Pentru oricare dintre operatiunile mentionate mai sus aveti nevoie de programare.

Pentru alte operatiuni ora de manopera este 100 ron.

 

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele 

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri 

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.