NOU - Oferim Servicii de PDR = Paintless Dent Repair - Tinichigerie fara revopsire
Paintless Dent Repair - PDR
Scris de Administrator    Sâmbătă, 16 Martie 2013 07:45     Email

PDR – Paintless Dental Repair (Tinichigerie Fara Revopsire)

Ce este PDR ?

PDR înseamnă paintless dent repair sau tradus, tinichigerie fără revopsire şi este cea mai eficientă metodă de reparaţie a îndoiturilor cauzate de grindină, incidente în trafic, căderi accidentale ale diverselor obiecte, vandalism sau orice interacţiune a mediului cu mașina dumneavoastră din care rezultă îndoirea sau deformarea diverselor elemente. Este cea mai eficentă metodă din punct de vedere al timpului, al calităţii și a costurilor. Această reparaţie nu necesită chituire sau revopsire și se realizează în întregime manual cu ajutorul unor instrumente metalice special concepute. Metoda de reparaţie presupune masarea îndoiturilor pană acestea revin la forma iniţială și se realizează de către un technician cu foarte multă răbdare și experienţă.

Care sunt avantajele acestei metode ?

• timp redus pentru reparaţie
• costuri reduse
• calitate superioară
• vopseaua rămâne cea originală
• autoturismul își păstrează valoarea
• stratul anticoroziv rămâne intact

Pentru o evaluare a masinii dvs. va rugam sa

ne sunati la numarul de telefon : 0755 648 793

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele 

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri 

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.